Hvad er kreativitet?

“Hvorfor har jeg brugt over 500 timer på at bygge en sæbekassebil?” Det spørgsmål stillede jeg ofte mig selv en sen aften i skuret. Det spørgsmål jeg oftest bliver stillet af andre er “Hvad skal du bruge den til?” Svaret på begge er nok “Jeg har ingen anelse”.

Mit bud er, at jeg simpelthen ikke kan lade være. Ideen om bilen kom krybende ind under huden og langsomt men sikkert overtog den mine tanker til et omfang hvor jeg måtte have den herud – Trangen til at skabe blev for overvældende. Sådan var det også med mine børnebøger, min ølkøler og mine tusind andre projekter – Og selvfølgelig også i mit job i mit reklamebureau.

Jeg tror på, at hvis man brænder for noget og kaster kærlighed efter det, så det bliver det vellykket. Om det så er en bil, et logo, en film eller et webdesign. Med den tro i bagagen er det også nemmere at springe ud i den dybe ende og tage bestik af bunden, mærke om den kan bære og sætte af. Jeg vidste ikke en dyt om hvordan man svejsede, inden jeg gik i gang med sæbekasse projektet. Jeg vidste heller ikke noget som helst om motorer, el eller gearing. Det tog mange forsøg at få det rigtigt men nu spinder hun som en kat og jeg er blevet en masse erfaringer rigere.

Så hvad er kreativitet?
For mig er det en skabertrang, der ikke kan holdes nede. Ikke at være bange for at kaste sig ud i noget nyt. Og at have lysten og evnen til at kaste flid og kærlighed efter en idé. Bilen er færdig og står her på mit kontor i mens jeg skriver disse linjer – Måske var det derfor jeg byggede den. Hvem ved?

Hvis du har lyst til at sparke dæk på min ide om en sæbekassebil eller ønsker, at jeg kaster min skabertrang i din virksomheds retning, så tag fat i mig – For jeg kan ikke lade være.

Small Copenhagen er et designbureau, et kommunikations hus og en kreativ sparringspartner. Small har fokus på målrettet kommunikation. Vi formidler budskaber på en let og forståelig måde til modtageren. Så enkelt kan det siges – Og så enkelt skal det gøres!

Small favner bredt og sætter gerne nye skibe i søen. Vi arbejder med idé & koncept, design, grafik, tekst, tryksager, events, medier, film og tegnefilm, foto, magasiner og produktudvikling.

Vi fokuserer på kreativitet, den gode idé, den sikre eksekvering og den profitable løsning for alle parter. Se mere om Small Copenhagen på smallcopenhagen.dk

Jo, vi laver meget andet end sæbekassebiler

Vi er stolte af de løsninger vi har lavet – temmelig meget faktisk! Løsningerne er håndlavet til at ramme et specifik behov eller ønske om en målsætning. Der er ikke to kommunikationsbehov der er ens, så du finder med garanti ikke lige den løsning til dit behov herunder. Men bare rolig – vi finder også den rigtige løsning til dig!