Small is better

Vi har haft fornøjelsen at have været kunde hos Small Copenhagen i en årrække. Vi har fra dag et blevet mødt med arrangement og stor kreativitet. Alle opgaver bliver løst med faglig kompetent sparring og stor sikkerhed i udførsel og aflevering – både på de store kampagner, såvel som de små daglige opgaver.

Vi gik til Small Copenhagen og Thomas Mygind da vi var stødt på nogle design udfordringer i forbindelse med udviklingen af vores app – Shopchaser. Ved fælles hjælp fik vi rettet op på dette samt udviklet logo, appikon, website og markedsføring. Elegant og professionelt arbejde hele vejen igennem.

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Small Copenhagen. Vi har fået god sparring, personligt engagement og teknisk dygtighed, som var afgørende for at få produceret et spot, der levede 100% op til vores forventninger. Og vores krav var høje, da vi skulle reklamere på TV2 og var meget fokuserede på, at vores spot skulle stå distancen kvalitetsmæssigt, trods et smalt budget.

Udviklingen af “Nets betalingsløsninger” forløb fantastisk. Small tog hånd om alt fra start til slut og resultatet oversteg vores forventninger. At det samtidigt var en økonomisk fornuftig løsning er jo blot et ekstra stort plus

Thomas Mygind Christensen

Thomas Mygind Christensen

Design, koncept & idé

Kreativ Art director, Illustrator og kuk kuk idemand. Målet helliger midlet og INTET står i vejen for en ide eller en vej til en fantatisk kampagne.

T: 28896875
M: tmc@smallcph.dk

Lene Lorentsen

Lene Lorentsen

Bogholder

Tal ekviliplist og faktureterrier. Bogholder i ordets bedste forstand. Hvis tallene ikke stemmer, er det lene du skal have fat i...

T: 40945953
M: lene@smallcph.dk

Kreativitet
Design
Illustration
Fredagsbar
Windsurfing
Økonomi
Projektstyring
Boglæsning
Fredagsbar